Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 6/2/2015






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τρίτη φορά παραπέμπεται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ενώπιον του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το σύνολο των Μελών (35) του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κατηγορούμενο για τις πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Οκτώβριο του 2011.
Λίγες ημέρες μετά την καταδίκη από τον Ελληνικό Λαό των εκπροσώπων των μνημονιακών πολιτικών και της τρόικα, που η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πρωτοστάτησε με την καθημερινή και αγωνιστική της δράση, η τρομοκράτηση και η ποινική δίωξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζεται.
Για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων ποινικών διώξεων στα Μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας.
Αποφάσισε επίσης την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12.00 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έξω από το κτίριο 2-αίθουσα 4 που θα γίνει η δίκη.
Η μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους αλλά και η μόνη προϋπόθεση για την απαλλαγή μας από τις επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών και την αποκατάσταση των αδικιών που έχουμε υποστεί τα τελευταία πέντε (5) χρόνια.
Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί την αφετηρία ενός νέου κύκλου αγωνιστικών κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε οι πολιτικές της φτώχειας, της εξαθλίωσης, των απολύσεων και της διάλυσης των υπηρεσιών να αποτελέσουν παρελθόν.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου